SOLANKI
- EVISTEL SH (579)
Preparat funkcjonalno – smakowy przeznaczony do solanek nastrzykowych na poziomie 30 - 40%. Zalecane dozowanie: 5,5 – 6,0 kg na 100 l solanki.
- EVISTEL 6 C (524)
Preparat funkcjonalno – smakowy przeznaczony do solanek nastrzykowych na poziomie 60%. Zalecane dozowanie: 6,0 kg na 100 l solanki.
- EVISTEL 10 NEUTRAL (526_1)
Preparat funkcjonalny przeznaczony do przygotowywania solanek nastrzykowych na poziomie 100%. Zalecane dozowanie: 6,0 kg na 100 l solanki
- EVISTEL 10 C (527)
Preparat funkcjonalno – smakowy przeznaczony do produkcji kiełbas drobno, średnio i gruborozdobnionych. Zalecane dozowanie: 6,0 kg na 100 l solanki
- LUNCHEON EKSTRA N_1 (528_1)
Preparat przeznaczony do przygotowywania solanek nastrzykowych. Polecany do mielonek. Zalecane dozowanie: 6,0 kg na 100 l solanki
|