Produkty dla przemysłu mięsnego

Produkty dla przemysłu mleczarskiego

SOLANKI

 

  • EVISTEL SH (579)
    Preparat funkcjonalno – smakowy przeznaczony do solanek nastrzykowych na poziomie 30 - 40%.
    Zalecane dozowanie: 5,5 – 6,0 kg na 100 l solanki.

 

  • EVISTEL 6 C (524)
    Preparat funkcjonalno – smakowy przeznaczony do  solanek nastrzykowych na poziomie 60%.
    Zalecane dozowanie:  6,0 kg na 100 l solanki.

 

  • EVISTEL 10 NEUTRAL (526_1)
    Preparat funkcjonalny przeznaczony do przygotowywania solanek nastrzykowych na poziomie 100%.
    Zalecane dozowanie:  6,0 kg na 100 l solanki

 

  • EVISTEL 10 C (527)
    Preparat funkcjonalno – smakowy przeznaczony do produkcji kiełbas drobno, średnio i gruborozdobnionych.
    Zalecane dozowanie:  6,0 kg na 100 l solanki

 

  • LUNCHEON EKSTRA N_1 (528_1)
    Preparat przeznaczony do przygotowywania solanek nastrzykowych. Polecany do mielonek.
    Zalecane dozowanie:  6,0 kg na 100 l solanki